Is onze communicatie echt veilig? 

Bescherming van uw netwerk tegen misbruik van vertrouwelijke bedrijfsinformatie is van evident belang. Netwerkbeveiliging is de sleutel tot bescherming van uw data op locatie of in het datacenter. Zonder deze beveiliging loopt uw organisatie het risico van ongeoorloofde indringers met netwerkuitval, serviceonderbreking, schending van regels of zelfs juridische gevolgen van dien.  

Wij weten hoe digitale informatie goed beveiligd moet worden, maar ieder netwerk met hard- en software is gevoelig voor kwetsbaarheden van binnenuit of van buitenaf. Hackers proberen doelgericht informatie te stelen of te wijzigen. Dit doen ze door gebruik te maken van complexe technieken om niet ontdekt te worden. De Malware varianten voor de aanvallen worden op een geavanceerde manier gecodeerd om detectie door traditionele anti-virus oplossingen te voorkomen. Ook wordt SSL–encryptie gebruikt om Malware uploads te verbergen die de hacker verstuurd. Verder spelen medewerkers vaak een grote rol omdat zij zich vaak niet bewust zijn van de gevolgen van hun handelen.

Veel kleine ondernemers denken geen slachtoffer te worden van cybercriminaliteit. “Criminelen die zich bezig houden met dit soort praktijken zijn tegenwoordig helemaal niet kritisch meer op welke informatie ze kunnen bemachtigen. Juist de MKB-er, die iets minder besteed aan security heeft grote kans op problemen op het gebied van Cybercrime; alles is verhandelbaar en levert geld op. Dus al bent u een groenteboer en denkt u geen gevoelige informatie te bezitten, vergeet dan niet dat ook de e-mailadressen van uw vaste klanten potentieel interessant kunnen zijn.”

Opbellen
E-mail
Info