Bekijk hier onze trainingen

12secure-u is expert in de combinatie van ICT en Privacy, IT Security en Keteninformatisering en deelt die kennis graag. Onze hooggekwalificeerde consultants werken ook nu in projecten specifiek op deze werkterreinen. Om hun werkzaamheden op hoog niveau te kunnen verrichten zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun werkgebied en hebben jarenlange ervaring met het opstellen en uitvoeren van beleidsdocumenten, audits en projecten.

De trainers

De trainers van 12secure-u zijn vaak geregistreerde IT-auditor (RE) en zeer ervaren en praktische projectmanagers. Ze voeren in hun dagelijks leven IT-audits uit of zijn werkzaam in IT Security, Privacy- of Keteninformatisering-projecten bij alle soorten organisaties, zoals profit, non-profit en overheidsorganisaties.

Vanuit de filosofie ‘Voor de praktijk, door de praktijk’ verzorgen we al diverse jaren trainingen en coaching trajecten op diverse vakgebieden, altijd gerelateerd aan IT Security, Privacy en Keteninformatisering.

Door de combinatie van trainer/projectmanager/auditor hebben we vaak niet alleen een diepgaande, maar ook een brede kennis en ervaring in het vakgebied. Hierdoor kunnen we de trainingen op een prettige manier geven met relevante kennis uit de huidige markt opgedane ervaring. Dit leidt weer tot een praktische en onderhoudende manier van cursus geven, die vaak gelijk toepasbaar is voor de deelnemers in hun eigen werkomgeving.

Opbellen
E-mail
Info