Network Analyzer

Onze Network Analyzer analyseert 24*7 uw netwerkverkeer op kwaadaardig gedrag. Real-time analyse of er niet gecommuniceerd wordt met foute bestemmingen, of het gedrag van uw apparatuur niet anders doet dan normaal zodat snel de juiste personen worden gealarmeerd en repressieve en herstel maatregelen kunnen worden genomen.

‘Een veilig gevoel...precies de reden waarom we een inbraak en een brandalarm installeren. Dit kan nu ook voor je digitale veiligheid’

De Network Analyzer scant 24/7 het netwerkverkeer van alle aangesloten apparaten en detecteert real time dreigingen die niet door de reguliere preventieve en defensieve maatregelen (next gen firewall, antivirus en dergelijke) worden opgemerkt. Daarnaast wordt het gebruik van Shadow IT ook gedetecteerd. De sensor (fysiek of virtueel) wordt achter de firewall in uw netwerk geplaatst. Dit heeft geen invloed op de performance van uw netwerk.

Door het analyseren van al het verkeer op basis van bestemming en gedrag afgezet tegen de tijd kan ongewenst verkeer direct ontdekt worden. Elk kwartier worden de nieuwe dreigingen verwerkt in de systemen van de analyzer en wordt uw netwerkverkeer daarmee vergeleken. De opgeslagen metadata wordt ook continu gescand waardoor zelfs de nieuwste dreigingen worden opgemerkt.

Vanuit onze ervaring en expertise weten wij dat de mens de belangrijkste schakel is. Wij zorgen dat er actie genomen wordt op de meldingen die het systeem genereert bij incidenten in relatie van de mens tot het internet. Wij schakelen met de aangewezen personen binnen uw bedrijf en verzorgen duidelijke rapporten die ook uit te leggen zijn. 

Opbellen
E-mail
Info