Linux Hardening

Security Monitoring voor Unix, Linux en Mac OS, daarom Lynis Enterprise

Vergaande security auditing en overzichtelijke inzet van “System Hardening”. Vele anderen ging u al voor en hebben de stap gemaakt naar gespecialiseerde oplossingen, gericht op ondersteuning voor Linux en Unix platformen, zoals:

 • Amazon Linux AMI
 • Debian, Ubuntu, Mint
 • CentOS, Fedora, Red Hat (RHEL)
 • FreeBSD, NetBSD, OpenBSD
 • AIX, HP-UX, Solaris
 • En meer …..

Open Source Software componenten ondersteunen ook software auditing, zoals:

 • AIDE, Samhain, Tripwire
 • Apache, Nginx, Squid
 • Ansible, Cfengine, Chef, Puppet
 • Exim, Postfix, Sendmail
 • BIND, OpenDNS, PowerDNS
 • MySQL, Oracle, PostgreSQL
 • OpenSSH en meer …..


De Lynis Enterprise Suite: omdat uw data maar beter veilig moet zijn en blijven.

Digitale aanvallen zijn niet te voorkomen dat maakt preventie en detectie derhalve des te belangrijker. Lynis Enterprise helpt mee met informatiebeveiliging binnen handbereik.

Wij bieden een oplossing die de volgende zaken voor u uitvoert: continue audits, opsporen van zwakheden (Vulnerability Management) en monitoren van uw implementeerde beveiliging methodiek.

Schaalbaar en focus op automatisering. Minder handmatig werk voor u zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken.

Voorbeeld: implementatieplan met prioriteiten en risicoanalyse.


Linux/Unix-beveiliging: eenvoudig en snel, voor systeembeheerders, professionals en auditors.

Bewezen

Open source: open source software is toegankelijk en geeft inzicht. Onze software en tools worden gebruikt door duizenden organisaties over de hele wereld.

Web based: de Lynis Enterprise oplossing maakt gebruik van standaardfuncties en werkt daarom op alle Unix-platformen. Voor de centrale interface is slechts een web browser nodig.

Nuttig

Duidelijk overzicht: geen dure software met teveel opties en mogelijkheden. Onze interface geeft u te allen tijde een duidelijk overzicht aangaande de verzamelde data.

Gebruikerservaring: de focus ligt geheel in het verzorgen van bruikbare informatie. Vanaf het “dashboard” tot en met de rapportage; alles wat u nodig heeft bereikbaar binnen enkele muisklikken.

Snel:

Bespaart tijd: Audits met Lynis Enterprise zijn klaar voordat u het weet.

Duidelijk: onze oplossingen zijn gemaakt met gebruikersgemak als leidraad. Uw data is altijd dichtbij en beschikbaar in slechts enkele klikken.

Voordelen:

Zichtbaar maken van uw security methodiek: gaat u ervan uit of weet u het zeker; gebruik onze software en u kunt uw systemen analyseren en visualiseren waardoor u kunt reageren.

Security en system hardening: met onze kant en klare en gelijk te implementeren hardening snippets (codes), verhoogt u uw beveiliging snel en zonder al te veel moeite.

Continue monitoring van uw security status: beveiliging is een proces, daarom hebben wij gekozen voor het opzetten van een security dienst die uw “muren” 24 uur per dag, 7 dagen per week zichtbaar houdt.

Ontdek zwakheden voordat hackers het doen: als u gehackte systemen heeft is dit een kostbare ervaring en u bent er lang mee bezig om zaken up-to- date te brengen. Voorkom dit door modules zoals; Intrusion Detection Modules en Continious Auditing.

Audit rapportage en Compliancy: definieer uw basishoofdlijnen en kies de compliance waar u aan moet voldoen (PCI-DSS/HIPAA/GLBA/SOx) en u werkt in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Opbellen
E-mail
Info