E-Mail Security, Continuity & Archiving-as-a-Service

Het is de toegangspoort tot kritische IT systemen en waardevolle bedrijfsinformatie voor uw medewerkers en klanten. 12Secure-U werkt samen met Mimecast om security, archiving en continuity diensten te bieden rondom e-mail.

Veel grootschalige cyberaanvallen vinden hun oorsprong in e-mailberichten waarin geavanceerde en gecoördineerde malafide tactieken worden gebruikt, zoals Social Engineering en doelgerichte phishing. Terwijl er voor dit soort cyberaanvallen een combinatie van web- en e-mail-elementen worden ingezet, bieden dergelijke aanvallen een kill chain aan mogelijkheden om deze reeds vroegtijdig te onderscheppen.

E-mail dient als kritische asset beschermd en gemanaged te worden anders loopt u het risico dat uw data ontoegankelijk wordt of in verkeerde handen valt. Tevens is het vandaag de dag noodzakelijk een effectieve archivering toe te passen welke voldoet aan de groeiende compliance eisen en wet- & regelgeving .

Mimecast's security, archiving and continuity Cloud Services beschermt zakelijke e-mail en levert uitgebreide risk management in een volledig geïntegreerde abonnementsdienst.

Mimecast vermindert het risico, de complexiteit en de kosten van de bescherming van e-mail. Onze best-of-breed diensten beschermen de e-mailcommunicatie van meer dan 21.800 klanten en miljoenen gebruikers wereldwijd tegen gerichte aanvallen, datalekken, malware en spam.

Cyber Defence voor E-mail

Sneller, eenvoudiger, goedkoper zonder een compromis te hoeven sluiten. Alleen met 12Secure-U en Mimecast. Wij maken e-mail veiliger voor de zakelijke markt.

Houd e-mail actief wanneer een ramp toeslaat of geplande downtime vanwege onderhoud. Mimecast Mailbox Continuïteit zorgt voor e-mailstromen zonder een aanzienlijke investering in disaster recovery of het beheer van complexe, redundante systemen. Medewerkers blijven toegang houden tot e-mail terwijl de beveiliging en het beleid op hun plaats blijven.

.

Opbellen
E-mail
Info